Dance No Limit Dance fitness lessen voor iedereen!

Mijn naam is Anouk van de Schoor, 33 jaar en woon samen met Bram in Reuver.

Ik ben opgeleid als oefentherapeute Mensendieck en kinderoefentherapeute en ben werkzaam in Pro Vita Reuver. Daarnaast geef ik meerdere groepslessen; van peutergym tot meer bewegen voor ouderen. Plezier in bewegen vind ik het meest belangrijk.

Bij Dance No Limit geef ik op dinsdagavond en donderdag ochtend Pilates. Hier staan houding, ademhaling, balans, kracht en ontspanning centraal.

Door bewust te bewegen krijg je een beter spiergevoel en voorkom je overbelasting van spieren die we onbewust te veel gebruiken. Zo ontstaat er weer een gunstige balans. Ook ontspanning is voor mij een belangrijk onderdeel van pilates. Soms lastig om je je eraan over te geven, maar des te fijner als het lukt en je heerlijk ontspannen naar huis gaat.

Benieuwd geworden naar pilates? Kom een keer meedoen en voel zelf welke voordelen het voor jou kan hebben! 

Tot snel! Groetjes Anouk