Be like the lightning, strike at the right time! The time is now!

Circuit 2.0 is een full-body workout waarbij je meerdere oefeningen achter elkaar uitvoert. Je werkt aan je conditie aangezien je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rustmomenten inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt gebruik je enkel om door te lopen naar de volgende oefening en dit gebeurt dan ook in een flink tempo.


Circuit 2.0 heeft als doel om je kracht en uithoudingsvermogen te vergroten. Ideaal voor mensen die willen afvallen maar ook voor diegene die in spiermassa willen aankomen en aan de algemene fitheid willen werken. Hierbij gebruik gemaakt van bijvoorbeeld dumbels, stamballen, uitdagende vloeroefeningen, kettlebells, suspenders, fitness ropes, elastieken en zoveel meer…


Buiten de traditionele elementen die Circuit 2.0 bevat, voegen wij er nog 2 speciale elementen aan toe.  De eerste is “2.0”, tevens terug te vinden in de naam. Dit betekent dat deze workout plaatsvindt in tweetallen per station. Op deze manier heb je tijdens het sporten een extra motivatie en kunnen sommige oefeningen uitdagender en motiverende worden gemaakt waardoor je nog sneller je doelen behaalt. Het tweede element is een “wedstrijdelement” waarbij je elk half jaar de kans krijgt om je als “team” in te schrijven en te strijden voor de CIRCUIT2.0 trofee.

Welke groep is het snelst? Werkt het beste samen?Heeft de beste balans of “striked” simpelweg op het juiste moment door de juiste reactie snelheid? Be like the lightning, strike at the right time!