Dance No Limit Dance fitness lessen voor iedereen!

Zumba®️ Fitness dat is iets waar ik niet zonder kan!

Ik ben Jody Jacobs (27) werkzaam als jeugdzorgwerker en woon sinds tweëeneenhalf jaar in Reuver samen met mijn vriend.

Ongeveer negen jaar geleden ben ik begonnen met het volgen van Zumba®️ lessen. Voorafgaand aan
Zumba®️ heb ik op jonge leeftijd stijldanslessen gevolgd (als ‘man’, waardoor ik de leidende rol leerde kennen).

In mijn puberteit heb ik hiphop/R&B lessen gevolgd.

Na Zumba®️ lessen bij verschillende dansscholen kwam ik bij Dance-Fitness-Studio Dance No Limit terecht. Vanaf het begin ben ik met veel plezier aangesloten bij het ‘promoteam’ op onder andere de najaarsmarkt in Belfeld. Steeds vaker ging ik naar Zumba®️ Masterclasses en werd ik uitgenodigd om ‘on stage’ mee te doen. Dit gaf mij een heerlijk gevoel, waarna ik mij uiteindelijk inschreef voor de Zumba®️ Basic 1 cursus. Op 29 april 2018 heb ik mijn licentie als Zumba®️ Fitness Instructor behaald.

Met heel veel plezier mag ik jullie vertellen dat ik vanaf dinsdag 19 juni 2018 iedere dinsdagavond een Zumba®️ les mag geven in de nieuwe locatie van Dans-Fitness-Studio Dance no Limit!

Ik nodig jullie via deze weg uit om vanaf 19 juni iedere dinsdagavond tijd vrij te maken en er samen met mij een feestje van te maken! 

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de home-page en/of stuur een e-mail naar info@dance-no-limit.nl om een GRATIS proefles aan te vragen.

Groetjes Jody
Dance-Fitness-Studio Dance No Limit