Dance No Limit Dance fitness lessen voor iedereen!

Mijn naam is Jowen Gaasbeek, eigenaresse van Dansstudio Dance No Limit.

Liefde voor dans heb ik eigenlijk mijn hele leven al.
Alle dansstijlen vind ik interessant.

Van mijn 15e tot mijn 23ste heb ik buikdanslessen gevolgd in Tegelen bij Raksa Gamila.
Al gauw groeide deze hobby uit tot een passie. En heb verschillende jaren gedanst in het showteam Asiya’s ensemble onder leiding van Wilmie Lommen uit Tegelen.
In 2010 & 2011 wonnen we het Nederlands Kampioenschap Bellydance. In 2012 werden we eerste tijdens het International Gruppencontest in Bonn en in 2013 hebben we de 3e plaats behaald in Duisburg met Bellydancer of the world.

Een droom werd werkelijkheid toen ik Zumba® Fitness mocht gaan geven bij Sport & Health Club De Poelder in Belfeld. Al snel veranderde deze hobby ook in een passie. In mei 2012 haalde ik mijn licentie voor Zumba Fitness instructeur. In datzelfde jaar haalde ik in september ook de opleiding Zumba Kids, en in januari 2014 de Zumba Pro Skills training in Stockholm. Het laatste certificaat wat ik heb gehaald is Official Zumba Gold® instructor in oktober 2014.

Vanaf oktober 2014 luister ik naar de naam Dance No Limit.  Zumba Fitness®, Zumba Kids®, Zumba Kids® junior, Dance No Limit Junior-Youth, Piloxing,  Zumba Gold® & onze eigen specialiteit Arabian Basic Training worden gegeven op verschillende locaties in Belfeld & Reuver.

Aangezien een danseres nooit is uitgeleerd ga ik regelmatig naar workshops en ZIN-Jam sessions. Een ZIN-Jam Session is een training waar instructeurs nieuwe choreografieën aangeleerd krijgen, netwerken met andere instructeurs en tips & trucs krijgen om hun lessen succesvol te maken. Ook organiseren we regelmatig Zumba Fitness® events met verschillende nationale en internationale ZIN™, ZJ™’s (Zumba Fitness instructors& Zumba® Jammers).

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van special classes & events. En kom gerust eens gezellig langs om een kijkje te nemen bij onze lessen en/of kom een gratis proefles mee doen in een van onze gezellige lessen waar iedereen zichzelf kan zijn.