Ik ben vanaf de start van Dance no Limit enthousiast lid van deze gezellige groep mensen! Jowen weet er iedere les weer een feestje van te maken, door haar energie en vrolijke aanwezigheid krijg je al een lach op je gezicht. De nummers die ze gebruikt voor de zumba zijn super. Ik ga met veel plezier naar de lessen zo vaak als het kan. Een onbeperkt lidmaatschap is dan ook de beste keuze voor mij.

Sinds kort geeft Jowen ook Piloxing, je merkt dat je spieren versterken en je leert om meer balans te krijgen. Een uurtje lekker zweten!

Daarnaast vraagt Jowen ons vaker mee te gaan naar een masterclass of geeft demonstraties. Erg leuk om hierbij aanwezig te zijn.

Bij Dance no Limit staat gezelligheid voorop en iedereen is gelijk, maar dat zegt de naam al.. grenzen zijn er NIET!

– Jody Jacobs

Sporten houd je fit…dat is mijn motto! Nou was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. En Jowen kan zo enthousiast vertellen over Zumba, dat ik dacht: ‘Dat ga ik eens uitproberen…’ In het begin dacht ik: ‘Al die bewegingen, dat leer ik nooit.’ Maar volgens Jowen ging het elke week beter. En dat merkte ikzelf ook. Trouwens: elke week een leuke les, nooit hetzelfde. Jowen geeft ook zo enthousiast les, vol overgave; met altijd voor iedereen een positief woordje. Dat maakt sporten bij Dance No Limit in één woord: tof!

-Margo Ruhl

Vanaf het moment dat ik binnenliep in het zaaltje van cafe Ronckenstein te Reuver bij deze danserige studio voelde ik me thuis. Dit mede door de energieke sfeer die Jowen iedere keer neerzet zijdens haar lessen. Ik had gedacht voor de fun een maal een proefles mee te draaien, maar het was na 5 minuten toch al aan zeg maar……zumba-kriebels en ik kon niet ophouden met lachen. Een slappe lach die maar niet stopte en het lachen is me niet overgegaan 😀. Ik dacht: Dit ga ik sowieso 2 maanden maximaal doen zo veel als het me lukt. Zo’n ontieglijke verliefdheid voor zumba. Zumba kan ik nooit meer vergeten gelukkig. Het beste dat ik te vertellen heb is dat het niet gewoon de zumba is, maar degene die de mensen inspireert, opfokt en aan het lachen maakt en dat is de koningin van Dance No Limit: Jowen!! 😀 Piloxing is ook erg leuk en zwetend genieten van het sporten op muziek. Iedere keer wanner ik naar Dance No Limit ga kom er er gelukkiger van terug en er is geen betere reden dan dit om deze dansschool in de gaten te houden en mee te doen met een van Jowen’s lesjes. Dus ik raad het jouw! lezer! aan om een gratis proefles mee te doen.
Bedankt Dance No Limit!!

-Bram ‘de Zumba-koning’ Reinders

Hoi met Wendy Schoolmeesters, heb net eens nagekeken hoelang ik al zumbalessen volg bij Jowen Gaasbeek !!!! Oktober 2013 ben ik gestart. Nog steeds ga ik dolgraag naar de lessen toe, probeer dit drie keer per week te doen. Heel leuk is het als mijn vriendin Dorianne mee gaat, maar ook elke les is met iedereen gezellig en leuk, het is een grote zumba familie !!!! Je voelt je er helemaal thuis !!!!! Jowen geeft geweldig les en geeft je alle ruimte, ook al heb je soms een mindere dag, je komt bij de zumba en je kan alles aan de kant zetten. Ongelofelijk hoeveel enthousiasme Jowen uitstraalt !!!! Jowen je bent top en ik hoop nog jaren met veel plezier te kunnen komen !!!! Liefs van een trouwe zumba fan; Wendy Schoolmeesters.

-Wendy Schoolmeesters

Jowen is een super leuke, lieve en energieke Zumba lerares. Elke zaterdagmorgen ga ik vol energie naar haar lessen, deze wil je echt niet missen! Leuke muziek, Leuke nummers, intensief en sexy, van Zumba fitness tot Salsa, HELEMAAL GEWELDIG!!

I WANT MORE…!!! I LOVE ZUMBA WITH JOWEN…!!!

 

– Chantal Baars-Joosten

Elke zaterdag ga ik trouw naar de Zumbales van Jowen. Zij geeft heel spontaan en interactief les. Geen 1 les is het zelfde en ze heeft altijd tijd voor een praatje. Wat ik erg fijn vind is dat zij in speelt op wat er in de les gebeurd. Ik kamp met lichamelijke klachten en als ze ziet dat het mij even niet lukt geeft zij een alternatief!! Zumba is voor mij een uitlaat klep na een drukke werk week. En door zumba ben ik al 23 kilo kwijt dus echt een aanrader!!! Kortom ik ben echt super enthousiast over de lessen van Jowen en ik zal zeker nog heel lang blijven gaan!

                                                                                                                                                                                                                                                       -Kaatje Zegers

Je bent altijd vrolijk en geeft altijd een energieke zumbales weg, altijd een feest! Ga zo door

                                                                              -Michelle Simons

Zumba fitness is voor mij een manier om op een leuke en gezellige manier op conditie te blijven. Dansen is fun! En natuurlijk ff lekker bezig te zijn na een drukke werkdag. Het leuke eraan is dat je het samen met andere mensen doet. Jowen is een enthousiaste energieke instructrice die je motiveert en met passie haar lessen geeft. Hierdoor kom je graag naar de lessen toe. Ook zorgt ze dat er van tijd tot tijd masterclasses en extra uitstapjes geregeld worden. Dit houdt het ook divers. Ze is professioneel en dit kun je dan ook bij Dance no limit verwachten. Ik volg al vanaf het begin bij haar Zumba en vind het nog altijd hartstikke leuk en gezellig!

                                                                                                                                -Mariëtte Feuler

Allo met die Papa,
Ga natuurlijk niet vertellen hoe goed mijn dochter is want dat vinden alle vaders en moeders van hun kinderen. Het heeft een hele tijd geduurd voordat ik over de drempel ben heen gestapt om aan Zumba te beginnen, mede door Jowen ( Pap kom toch mee) is het uiteindelijk toch zover gekomen dat we de drempel hebben weggeveegd. Dat gebeurde tijdens de Bootcamp in 2013. Als gast-instructeur was er Harrie Dekkers met een geweldig optreden en BANG! Dat was de bom. En nu een jaar later is mijn leven veranderd. FIT, HAPPY en kan beter tegen een stootje, enne enne enne VERSLAAFD 🙂
En natuurlijk niet te vergeten onze Zumba groep is in één woord FAMILY-gevoel!

– Fred Gaasbeek

I Like you very much, and I like this music. You are very cute and a good teacher.
I hope te be your friend and I feel happy here with you.

– Iman
Pagina 1 van 212