8a2204_a3fedb05621d46c7b4d9640ae90d943a-mv2_d_3300_2550_s_4_2Strong by Zumba®

Zumba® Fitness vanaf 2001 wereldwijd bekend, heeft een nieuw programma gelanceerd; ‘STRONG’ by Zumba®. Een topper als het gaat om snel resultaat! Het programma heeft verder weinig overeenkomsten met Zumba® Fitness, omdat we in ‘STRONG’ niet zoveel dansen als in een reguliere Zumba® Fitness les. Mede om deze reden heet het programma ‘STRONG’ by Zumba®, en niet Zumba® Strong.

In plaats van dansen vind je veel echte fitness oefeningen terug. STRONG by Zumba® is een high-impact cardio-les , functional training gecombineerd met HIIT, waarbij je vooral werkt aan je conditie, uithoudingsvermogen en kracht. Verder bouw je spieren op waardoor er calorieën verbrand worden.

De muziek voor Strong by Zumba® wordt geproduceerd door niemand minder dan Timbaland, hij staat voor opzwepende en energieke muziek die jou zal motiveren om vooral niet stil te staan en door te zetten, hij zou volgens ons bijna mogen spreken van een eigen muziekgenre! STRONG by Zumba® is een intensieve, uitdagende les en een total body workout. Tijdens de les laat de instructor je voor elke beweging ook modificaties zien, waardoor jij zelf kunt kiezen of je de makkelijkere variant neemt. Deze les is dus geschikt voor beginners en gevorderden.

Aarzel niet en kom een GRATIS proefles mee doen met deze te gekke groepsles!
Dansstudio Dance No Limit

Lesduur: 55-60 minuten
Nodig: Fitness matje – fitness handschoenen (Optioneel)

 

Dance FItness Studio No Limit > Strong by Zumba®